Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



sunnuntai 1. elokuuta 2010

vaaksiainen


On muuten harvinaisen typerä hyönteinen. En tiennyt ötökän nimeä,ennen kuin tein googletuksen "pitkäjalkainen itikka"...Eli wikipedian mukaan kyseessä on vaaksiainen. Kansankielellä kirsisääski. Eli joku Sääsken Kirsi lensi juuri mun ikean pallolamppuun ja jäi sinne jumiin. Lensi kai valoa kohti...Siellä se surahteli ja varmaan niin pitkistä jaloista väkisinkin ainakin varpaat kärähti.

No minuapa tietysti kävi säälittämään lampunhengeksi joutunut hyönteinen..ja täytyy myös myöntää etten välttämättä halua löytää sitä kuolleena ja palaneena. Sammutin lampun ja ravistelin pikkuisen ulos..Avasin lampun ja hemmo oli suoraan menossa takaisin! Oli pakko pistää pitsiliina siihen aukon päälle.

No äsken ihmettelin että onko se "Kirsi" päässyt sinne lamppuun taas kun niin kova surahtelu kävi. No ei ollut. Mutta tuossa se seisoo pitkine kinttuineen yöpöydällä ja koittaa päästä lasista läpi. Alkaa tuokin säälittämään. Pitäiskö vaan ottaa liina pois ja päästää kaveri kunnon solariumiin?

2 kommenttia:

  1. Onko pitsiliinoja myynnissä?

    VastaaPoista
  2. tapa se paskainen idiootti, tapa ne kaikki heti kun näkyy. Itse vihaan näitä paskakasoja enemmän kuin mitään muuta elukkaa maailmassa. Itkatkaan ei oo näin tyhymiä, mutta ensimmäisenä nää hormoneja vetäneet keharihyttyset tunkee suuhun ja nenään jos mahdollista. Tapan ja olen tappanut jokaisen sääsken jota olen ikuna nähnyt elämässäni, ja joskus huvikseenkin, ei lasketa metsässä jos kaukana näen jonkun tommosen. Syynä on että ei niillä ole mitään syytä elää noilla kusipäillä, maksimaalisen rumia ja ällöttäviä, idiootteja homoeläimiä, tunkee suuhun ja on paskoja luusereita. Rakastan hyttysiä niiden kanssa on välillä kiva säätää ja peuhata, kivaa pikku tekemistä ja puuhastelua jos on tylsää ni tappaa kaikkia sulle tulevia hyttysiä, mutta sääsket olisin valmis maksua ja palkkaa vastaan tapamaan mielellään kaikki ne maailmasta pois, joka ikinen paskakasa ja muna ja toukka ja mikä tahansa loisitiö josta noita idiootteja voisi vaan luikertaa eloon vielä. Ne myös puree pahasti ihmisen lihaa ja sääsket imee verta kymmenen hyttysen edestä per sääski, itsellä kokemusta tästä, sanokaa mitä tahansa olin savupirtissä v.-99 ja silloin opin sen, ja kantapään kautta oikein. pikkumökkelissä oli vaan näitä paskakasoja eikä mitään muita, tapoin melkeen kaikki pari läskiä vielä lenteli, aamulla olin syöty kuin seula ja puremaa ja metrinmittaista paisetta oli jo paiseidenkin päällä. sattui siitä vielä kuukautta jälkeenpäin ja enemmän. Tutkin nukkumaanmennessä kaikki nurkat ja paikat, ja talossa ei ollut koloja että olisi pienin siirakaan tai hyttynen sisään päässyt. ja tutkin siis joka nurkan siitä paikasta, huonekaluja tai mitään muutakaan ei ollut siellä, pelkkä lattia, katto, matto ja neljä kappaletta seiniä. tutkin joka sentin ja millimetrin joka paikasta, kattoon jäi pari vammaista lentelemään, jätin ne sinne kun väsytti aattelin ettei ne nyt pure, mutta aamulla musta oli kadonnut parisen kiloa ihmisen lihaa. Ja silä alueella ei ollut jostaisyystä kuin muuta kuin vain noita paskakasoja oli. ja tutkin vihasena aamulla uudestaan koko paikan eikä löytynyt mitään muuta kuin ainoastaan ne samat paskat idiootit mitä oli illalla jäänyt sinne. ja lentelivät tyytyväisenä. no eivät lentäneet kauan. eikä moni muukaan, ei itse asiassa yksikään mikä mun tielle sattuu eksymään, eikä aina tarvi tiellekään eksyä välttämättä.

    VastaaPoista