Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



keskiviikko 15. syyskuuta 2010

hei vaan

Pitkästä aikaa taas täällä! Ramadan oli ja meni. En ole täysin tyytyväinen suoritukseeni...Loppua kohden alkoi hyytyä. Tosin sairastelu vaikutti tähän aika pitkälti. No, ensi vuonna paremmin insha'allah!!!
Yleensä mulla on jotain pohdittavaa, mutta nyt on jotenkin takki tyhjä. En tiedä vaikuttaako vireystasoon harmaneva sää vai käynkö muuten vain vajaalla.
Kahdenkymmenen minuutin päästä alkaa salkkarit.Se hyvä puoli syksyn alkamisessa on, että salkkarit alkaa. Mulle se puolituntia illasta on omaa aikaa. Eli jokainen mut tunteva tietää että silloin mulle ei soiteta eikä muutenkaan oteta kontaktia. Tosin suurinosa tuosta puolestatunnista menee mainoskatkoihin! Ennen oli yksi superpitkä mainostauko..Jos yleensä kuvitellaan että tauolla voi käydä jääkaapilla tai vessassa, niin salkkarin tässä tauossa pystyi tekemään nuo molemmat ja moneen kertaan. Nykyään mainoskatko on jaettu kahteen osaan. Mutta mielestäni nyt tämän syksyn aikana nuo osatkin ovat pidentyneet.Siis mainoskatkojen osat, ei ohjelman. Itse ohjelma kestää siis luultavasti reilut 10 minuuttia! Olisko 13. Jotenkin todella väärin. Ihminen nakitetaan sohvalle ½-tunniksi pikku turauksen takia!
N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti