Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



tiistai 27. heinäkuuta 2010

aatteet ja vaatteet

En tällä rämällä näppäimistöllä välttämättä nyt jaksais, mutta jaksampa kuitenkin hiukkasen.
Eli olen pohtinut esim. Ranskan asettamaa burqa-kieltoa. Eli naiselle rapsahtaapi sakot jos on pukeutunut kasvot peittävään asuun. Hmm. Edelliseen kirjoitukseeni viitaten, stringibikinit taasen olisivat ok.
Lakia perustellaan mm. turvallisuuskysymyksillä- sinänsä ok peruste, mutta en usko tähän.
Ja naisten tasa-arvoisuudella ja ihmisarvolla jne lässynlää.
Eli jos minä en halua (SIIS NIMENOMAAN M I N Ä ! ) paljastaa kasvojani kaikille vakaumukseni perusteella, minulla ei ole tähän oikeutta? Mutta jos haluan pukeutua punaisiin nahkastringeihin ja ajella pääni kaljuksi, tatuoida vartaloni pantterikuvioiseksi,lävistää nenäni ja ripustaa sitä kautta ketju kulkemaan genitaalialueen lävistykeen...tämä olisi OK?! Tosin katseita keräisi ja tuskin joka ravintolaan olisi asiaa...mutta sakotettaisi ei. Mutta pukeutumisesta "nunnamaisesti" saa sakot. Joku mättää.

1 kommentti:

  1. Mä olen ihan samaa mieltä... Sakottaa voisi myös holisteja jotka jormiaan vilauttelee persus näkyen kun toilailevat kännissä.. ja kaikkia pelottavan näköisiä ihmisiä (lue: mustiin pukeutuneet, lävisteyt, bodadut, tatuoidut...mikä ketäkin pelottaa...)

    Maailmassa on paljon, mitä ei ymmärrä, vaan tiedä voisiko kaikkea samaan kuulaan edes mahduttaa.. jokaisella pitäisi olla oikeus olla kuka on ja jokaisen tulisi kunnioittaa itseään sekä muita kaikessa.. Käyttäytymisessä, kannoissa, uskonnoissa...

    Nyt on pää helteen mutkistama, ei pysty ajatteleen järkevästi.

    Wee2be

    VastaaPoista