Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Väärä päivä+helteet

Mikään ei ole ärsyttävämpää (oikeastaan monikin asia on,mutta...) kuin väärässä päivässä eläminen! Elin vielä viisi minuuttia sitten onnellisesti tiistaipäivää, kunnes iltalehti rysäytti minut kertaheitolla keskiviikkoon. Joka siis on se oikea viikonpäivä.
Luin uutista metron alle jääneestä naisesta. Oli tiistai-iltana jäänyt metron alle (tai tippunut raiteille, en lukenut kokonaan kun takerruin viikonpäivään)...Mietin hetken että miten niin on tänään jäänyt metron alle,eihän vielä ole ilta! Sitten kelasin että mitäs ne viikon vanhaa juttua enää uutisoi uutena...Ja tämän jälkeen vasta eräs aivosoluistani vinkkasi, että jospa sitä onkin itse vähän jälkijunassa asioista...

Sitten seuraavaa pohdintaa, eli nämä helteet. Hei c'mooon guys!!! Ei nyt valiteta kun on kerrankin lämpöstä! Aurinko paistaa, on vehreää, tarkenee uida...Voi käydä picnikeillä, ei tarvitse kerrospukeutua tai käyttää sukkia!!! TÄMÄHÄN ON IHANAA!!!
Tosin nihkeydestä ja hienhajusta en niin perusta, mutta pieni paha plussiin verrattuna. Kyllä me ehditään kastua ja palella koko loppuvuosi ja seuraavan vuoden alku! Ei tämä 2 kuukautta lämpöä pahaa tee :) So, stop whining :D

1 kommentti:

  1. Tekee se.. hiki on inhottavaa.. ja sellainen olo, et tuntuu, et taju menee kun on niin tukahduttavaa. Mä en valittaisi normaalista kesästä ts. +22-25 ja aurinkoa. Mutta tälläinen painostava, liikkumaton ilmamassa.. ugh.

    Miksi keskiviikolla on niin iso merkitys?

    VastaaPoista