Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



lauantai 31. heinäkuuta 2010

Tänään

Heräsin supermyöhään. En edes kehtaa kertoa monelta. Mies lähti aikaisin töihin, joten ei ollut ruoanlaittopaineita (siis että sapuskan pitäs seisoo lautasella between klo 12-13)...Ja jostainsyystä lapsetkin antoivat mun nukkua.
Kun pääsin punkasta ylös niin pesukoneesta pyykit kuivumaan (illalla siis laitoin ajastimen),uudet pyörimään ja ruoan laittoon. Join kahvit tässä koneella ja relailin. Kunnes!!!!!!! Lauantain perheleffan odottaminen nousi huippuunsa...Kaks vanhinta pohti aina leffan alkuun asti,onkohan se scopidoo (vai mikälie) piirretty vai ei..todennäköisesti ei,mutta vois kuitenkin olla,mut yleensä ei oo jne jne jne..Ei siinä mitään...Mut sitten oli kello sen verran että se kauan odotettu filmi alkaa...Mutta lapsella nro 3. (jolla on se ruma rönkymisääni) oli Puuha Pete pahasti kesken. Siis vasta toista kierrosta sama dvd pyörimässä...
Eli voitte ehkä aavistaa minkälainen huuto siitä nousi. Ilmeisesti meidän 2½-vuotias kuvittelee omistavansa telkkarinkatsomisoikeuden..Tai siis ainakin sen mitä sieltä katsotaan.
Ja sotaanhan tarvitaan sovittelija,eli siis minut. Toisaalta sota on aika yksipuolista,kun pikku kirppu rääkyy yksinään ja kaks isompaa ignooraa sen niin hyvin kun pystyy.
Anyway,tämmönen mitätön pikkutapahtuma latisti päivän tunnelmat.Jos niitä nyt alunperin edes niin olikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti