Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Tylsyyden huipentuma

Oon kokopäivän miettiny mitä sitä tekis. Ruoat on tehty,pyykkiä pesty,pikkusten kanssa leikitty,vähän vaihdeltu huonekalujen paikkaa...Mutta silti päässä vaan soi "ei oo mitään tekemistäää!". Ihan kuin sielussani asuis nelivuotias yksinhuoltajan ainut lapsi,jolla ei ole harrastuksia,kavereita tai kivoja leluja. On vaan niiiiiiiiin helskutin Tylsää! Isolla teellä!
Tekis mieli leipoa jotakin, mutta tarvikkeita on vain johonkin perushommiin, kuten pullaan. Ei inspiroi. Ja toisekseen mun on parempi ollakin leipomatta, nimittäin ystäväni Vaaka näytti rumia lukemia tänään.
Eli kysymys kuuluu: MITÄ MÄ TEKISIN??? Jos omistaisin sen omakotitalon uima-altaalla...voisin siemailla pepsi-maxia jääkuutioiden ja sitruunaviipaleiden kera aurinkotuolissani varjon alla..välillä pulahtaa vilpoiseen veteen (ei liian vilpoiseen!) ja sitten taas jatkaa löhöilyä. Vieressä olis myös mansikoita ja tuoreita hedelmiä. Hämärän tullessa uima-altaan valot ja taivaan kuu valaisisivat tunnelmallisesti...heinäsirkat soittaisivat serenaadiaan..
Joo..mutta kun en omista omakotitaloa...saatika uima-allasta (ellei puhallettavaa nalle puh-allasta lasketa)....Mansikoita kyllä ois muutama...Mutta ei ne viihdykkeeksi riitä :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti