Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Tylsyys vol.2

Eipä vieläkään ole ilmennyt mielekästä tekemistä. Ihan vaan sitä tulin kertomaan.
No ei vaineskaan, kyllä kai sitä aina jostain saa juttua aikaseks. Toinen seikka onkin sitten että mistä.
Huomaatte varmaan, että olette juuri hukanneet arvokasta aikaa elämästänne tämän kaiken lukemiseen. Pahoitteluni siitä, voitte sulkea sivun oikeasa ylälaidasta löytyvästää X-napista. Nimittäin voin jo etukäteen ilmoittaa, että mitään mielenkiintoista ja sivistävää ei ole luvassa. Sikälimikäli ette jo sitä itse havainneet.

Jaah, tyttö tuli äsken kysymään missä on itä. "Onko se tuolla vai tuolla?" Kysyi hän ja viittilöi eri suuntiin. En tiedä missä on itä. Tai voisin sen ehkä suurinpiirtein hahmottaa, mutta en jaksa (en vaikka on tylsää). Asumme Itä-Helsingissä...joten me ollaan periaatteessa jo idässä.Eli itä on kai sitten tässä.
Tuostapa tulikin mieleeni että jos idän keskipiste on tässä, niin sitten ei oikeastaan ole itää tällekohti. On vaan pohjoinen,etelä ja länsi+ väli-ilmansuunnat...Mutta ehkä itä on tässä. Toisaalta suunta jatkuu oikealle (idän suuntaan)...joten ilmansuunnilla ei taida olla päätepistettä...ne vaan kiertää.Tai no joo...maapallohan on pyöreä,joten pakkohan se on kiertää. MUTTA: Mites pohjoinen ja etelä??? Kun maapallo pysyy suht' "vaakatasossa" ja jos liikuttaisiin pohjoisnavalta aina ylemmäs ja ylemmäs..siis tavallaan eteenpäin/ylöspäin...niin mihin päädytään??Tullaanko sieltä etelään?
Täytyykin ihan miettiä. Etelänavalta jos noustaan niin kohdasta riippuen vastaan tulee Etelä-afrikka,Argenttiina..jne...Mutta mitä tulee siellä pohjoisnavan "takana"??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti