Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



perjantai 5. marraskuuta 2010

Mössö

Nyt hän on sitten muuttanut meille..ja on ihka ensimäisillä unillaan uudessa kodissaan. Eli se kauan kaivattu talvikko,venäjän kääpiöhamsu etc...Nimeksi kaiken arvonnan ja äänestyksen jälkeen tuli Mössö. Lapsuuteni mielikirjan päähahmon mukaan (Mössö Urhoollinen ja Mössö Tillinpoika). Kirjoissa Mössö oli hiiri, mutta kuten meidänkin Mössö, väri oli harmaa.
Pikkuiselle ostettiin pieni vessakin..Pysyy häkki siistimpänä ja kuulema tykkäävät. Kyllä sitä käytiinkin jo kokeilemassa ja pikkupapanat killitteli vessahiekan päällä.
Mössö on aika villi ja utelias tapaus. Aluksi tietysti paineli pitkinpoikin nuuhkimassa ja tutkimassa. Ramppia ylös ja hypäten tasolta alas..Ja juoksupyörän alla mönkimistä,mökissä kieppumista niin että koko tupa tärisi..Ruokakin maistui heti hienosti. Porkkanasta näytti tykkäävän ainakin. Ja ilmeisesti oli jokin suosikki siemenseoksessa kun piti kovin tonkia ja valikoida ennen syömistä.
Siis aivan valloittava kaveri!
Mä olen aika varma että tämä hurmuri sulattaa rakkaan puolisonikin sydämen. Varsinkin kun nyt niitä liskoja ei olekaan täällä...Mahdollisesti muutaman viikon päästä hakisin...
Laitoin äsken mössölle pikkiriikkisen bulgarianjugurttia pilttipurkin kanteen odottamaan..Näille kun suositellaan maitotuotteiden antamista..kuin myös lihaa jne voi antaa kerran viikossa. Jopa pilttejä ja puuroa olis hyvä antaa. Eli monipuolista syötävää niin kasvavat hyvin ja pysyvät terveinä. Pelkillä siemenillä ja porkkanoilla laihtuvat. Mielenkiintoista tämä kaikki!

2 kommenttia: