Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



torstai 18. marraskuuta 2010

tylsyyyyyyyys!!!!!!!!!

Tänään on netti jumitanut ja tökkinyt oikein olan takaa! Hermot menny jo monesti. Eipä se sillon jumita kun ois jotakin vähemmän tärkeetä surffattavaa..Mutta että just nyt kun mulla on aivan super tylsää+ piti käyttää nettipankkia. No, nyt taas toimii. Saa nähdä kuinka kauan.

Mitään asiaahan tässä ei taas ollut...meinasin kirjoittaa lumesta, mutta ei siitä ole mitään hyvää sanottavaa kun se on tommosta loskavelliä vaan. Lapsetkin on ihan tylsyyksissä täällä. Pikkuset lompottaa mun kengät jalassa ja isommat lojuu tässä sohvilla. Ollaan oikein energisen oloisia kaikki. Niin varmaan.
Miesrukka raataa töissä ja olen miljoonat häirikköpuhelut tehnyt sinne kun on tosiaan niiiiiin tylsää. Facebook on myös tosi unelias...Telkusta ei tule mitään. Toisaalta onhan tässä olemisessakin oma onnensa.
Mössö-hamsterikin on tänään ollut aika tylsä.Kaivellut vaan purujen alla ja touhuillut omiaan. Ankeeta.
Olispa jokin harrastus.Jokin jossa olis hyvä. Osais vaikka ommella tai kutoa hienosti. Tai maalata tai piirtää...Taikka kirjoittaa kirjaa. Tai osais jotain hienoa itsepuolustuslajia ja vois halkoa tiiliskiviä otsalohkolla tai jotain. Mutta kun ei osaa.
Musta tulee mummona varmaan semmonen joka istuu keittiön ikkunassa pitsiverhon takana ja kyyläilee pihan tapahtumia. Kiikarit mulla on jo kaapissa odottamassa tätä tulevaisuuden harrastusta. Pitäiskö hankkia kunnon vihko ja kyniä niin vois pitää kirjaa kans kuka liikkui mihinkin ja monelta?

3 kommenttia:

  1. en tienny etta siellakin tokkii, netti siis ;)

    VastaaPoista
  2. Heh, toi keittiön ikkuna jäi kiehtomaan. Entäs jos hommaat vielä ihan kunnon kamera. Sillä räpsit kuvia pihalla kulkijoista ja alat tekemään ihan omaa naamakirjaa. Tarkasti dokumentoit kakkien liikkeet oikein ammattimaisen kerrostalokyttääjän tapaan :D Ootkomuuten käyny niillä kyttääjien sivuilla? Googletapas eteläsuomen kerrostalokyttääjät, aika repeilyttävä sivusto ;) *e

    VastaaPoista
  3. Kyttäämisestä vielä, mulla tässä jns-kämpässä oli vielä pari vuotta sitten sellainen vastapäisen talon naapuri, joka sumeiletta aamusin keikisteli pelkissä rintsikoissa aamupalalla avoimien verhojen takana. Siis jotain rajaa pitäisi olla kotonaankin olemisessa, tai siis miten se ulospäin näkyy. No sitten joku sijoittaja osti koko taloyhtiön ja asukkaat vaihtu, uusi asukas osaa jo käyttää vaatteita :)Mutta siitä aikasemmasta asukkaasta olisi kyllä saanut sellasen naamakirjan että olisi ollut hämillään joku toinenkin kun meikä, jos olis sellasen halunnut tehdä. Onneksi mulla sentään on kämpässä verhot. *e

    VastaaPoista