Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



lauantai 6. marraskuuta 2010

X-files on avattu

Noniin..Ei mennyt ihan putkeen Mössön vastaanotto isännän puolelta. Kyllä hamsu pisti hymyilyttämään ja ilmiselvästi piti siitä, mutta kehoitti palauttamaan sen pikimmiten. Johon tietenkin vastattiin että ei sitä voi palauttaa eikä palauteta! No periaatteen miehenä ei ole vieläkään antanut täyttä siunaustaan hamsterinpitämiselle..."Miettii asiaa"...Eilen oli kyllä aika jyrkkä "ei"..Mutta nukkumaan mennessä lupasi miettiä. Tänään kun soitin töihin ja kerroin että hamsun nimi on Mössö, mies totesi "eikä..vaan Seppo"..Eli pientä pehmiämistä havaittavissa. Mutta kun kysyin että "no pidetäänkö me se?" (Ja mehän pidetään!!!!!) niin vastasi että miettii...
Huomenna tulee miehen ystävä syömään ja aijon kyllä pistää lapset esittelemään ylpeänä lemmikkiään ja sitten tulen ohimennen mainitsemaan että herra aikois riistää meiltä tän onnen...Niin toivon että saan taas yhden äänen puolelleni. Jos se kamu sanois ukkelille että "mitä sä nyt oot noin tiukka"..Esimerkiksi.
No...Jotain hyvää tässä kokemuksessa kuitenkin oli..Liskoja en viitsi roudata.. Ja hyvä etten roudannut samana päivänä. Ois ollut liian iso pala nieltäväksi,kun tätä pikku söpöliiniäkin muka pitää miettiä!
Joten luovun liskosuunnitelmista vapaaehtoisesti. Nyyhkis.

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta vauvasta! <3 Kuulostaa ihanalle pikku tiitiäiselle..joskin Seppo nimenä on hieman.. pelottava.. :D Mutta pääasia, että pieni saa jäädä :)

    Mä haluun tulla kylään taas tässä jossain kohtaa katsomaan vauvaa ja sua ja kaikkia :) Katsellaan sopivaa momenttia?

    VastaaPoista
  2. Jep velkommenit vaan melkein millon tahansa :) Täällä ollaan!
    Kyllä se Mössö nimi on jäänyt...Mutta uusin nimiehdotus tänään oli Vladimir...Mielenkiintoista :D Kuulema koska kyseessä on venäjän kääpiöhamsu..Niin pitää olla venäläinen nimikin...Mutta Mössö se on ja pysyy!

    VastaaPoista