Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



keskiviikko 25. elokuuta 2010

BB ja muuta soopaa

Kyllä vain, katsoin BB:n ekan jakson...Ohjelma ei sinänsä mielestäni omaa minkäänmoista järkeä,mutta on mielenkiintoista seurata ihmisten käyttäytymistä,käyttäytymisen muuttumista jne. Ihan siis psykologisesti ajateltuna ohjelmassa on se jokin pikku juju.
Ensimäinen kerta on hyvä katsoa siinä mielessä, että silloin näkee asukkaiden pintapuolisen luonteen ja feikkiluonteen. Ehkäpä mahdollisesti sellaisen ihmisen joka ei tunne itseään kovinkaan hyvin. Todella moni (ellei kaikki) on hyvin naiivi ja pinnallinen. Tunsin myötähäpeää varsinkin muutaman kilpailijan esittäytyessä. Yksi oli blondityttö jonka tavoitteena on tulla Pamela Anderssoniksi...Aivan tavallisen näköinen suomityttö vaalennetuissa pitkissä hiuksissa ja kamalassa meikissä. Itseluottamuksen puute huokui kotikatsomoon näennäisen itsevarmuuden takaa.
Toinen oli kuopiolainen naistenkaataja..En kyllä henk.koht ymmärrä mitä kehumista siinä on. Siis että on paljon "suhteita". Kolmas...Afganistanilaista alkuperää oleva gigolo...Hänkin omien sanojensa mukaan varsinainen kaatokone. Hyvin pinnallinen ja lapsellinen myöskin. Oikeastaan vain kaksi asukkaista vaikutti suht fixuilta. 40-vuotias nainen (oisko Satu?) ja joku parrakas tyyppi.
No,koska tuskin seuraan jaksoa päivittäin...tai edes viikoittain, voi seuraavan uuden asukasanalyysin antaminen kestää.
Mutta siis mikä on mielenkiintoisa nähdä on se, miten näistä ihmisistä kuoriutuukin aivan eripersoonia kuin olivat antaneet ymmärtää...tai sitten he jaksavat "outoilla" pitkällekin.

No olipas tylsää bloggailua..Varmasti ehkä maailman tylsin aihe: BB! Hehe,no nyt kun on käyty pohjalla niin tasoa voi taas alkaa nostamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti