Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



torstai 26. elokuuta 2010

Vauvajuttua

Olisipa jännä olla vaikka taas raskaana. Kyllä, luit oikein. Raskaus on siinämielessä ihanaa aikaa että saa täysillä tuijottaa omaa napaansa. On vain sinä ja vauva. Potkuja ja liikkeitä ei tunne kukaan muu. Olet yhtä jonkun toisen kanssa. Ja se jännittävä odotus...vatsan kasvaminen...
No joo...siinä ne vaaleanpunaisten rillien läpi katsotut seikat...Mutta mielihyvin halailisin pönttöä ja yökkisin kaupan kalatiskillä..Mielihyvin vähän selkää kolottais ja väsyttäis. Kun kaiken "syynä" olisi se oma pieni vauva.
Ja synnytys! Sitäkin on niin ikävä. Se jännitys ja kipu. Odotus ja tuska. Kun tietää että nyt synnytys alkaa olla käynnistymässä...ja kun tietää että nyt se on käynnissä..kun menee sairaalaan ja näkee valmiiksi pedatun vauvan sängyn vielä tyhjänä...Kun hoitaja tutkii ja ilmoittaa montako centtiä on auki...Kun tietää että enää ei mene kauaa. Hakee puolison kättä kun sattuu. Lukee koraania hiljaa kun supistaa...Yrittää unohtaa kärsimyksen joka kuitenkin samalla on nautinto. Nautinto koska tietää miten jokainen koettu kipu tuo lasta lähemmäksi syntymää. Ja kun hetki koittaa...kun vauva puskee itsensä tähän maailmaan. Mikä helpotuksen paljous ja onnen vyöry. Kun lapsi rääkäisee ensimäisen kerran...Mikä kaunein ääni maailmassa.
Ja kun sen oman vauvan saa syliin...sitä haistelee ja katselee...ja se on aina yhtä täydellinen.
Tätä minulla on ikävä. Onkohan vauvakuumetta ilmoilla?

1 kommentti:

  1. KYLLÄ!!! sulla on vauvakuumetta, mutta hyvä ihminen jos kerran on ikävää synnytystä niin siitä vain. IA kaikea hyvää sinulle! Allah yksin tietää etten kestäisi enään yhtäkään synnytystä taika raskaana oloa vaikka minun hengeni siitä riippuis. Alhamdulillaah tuo raskaana olo ja synnytys sektiolla on koettu ja olen oppinut kiittämään Allahia kokemuksistani ja tekemään paljon Duaa olla kokeamatta enempää :D. IA Allah antakoon minulle anteeksi tästä toivomuksestani ja antakoon lapsilleni, perheelleni, perheellesi ja kaikille tämän lukijoille pitkää, terveellistä hyvää elämää. Aamiin :)

    VastaaPoista