Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



sunnuntai 15. elokuuta 2010

Liukuhihnapäivitys

Bloggaillaan nyt sitten oikein kunnolla...Tosin mitään asiaahan ei tässä varsinaisesti enää ole, mutta eiköhän sitä aina jotain juttua keksi...Kuten esimerkiksi vaatteiden silitys! Luin erästä keskustelupalstaa jossa oli kaksi sivua silittämisestä! Siis KAKSI! Mun mielestä aivan liikaa. Eli perheenemännät sinne kilvan kirjoitelleet mitä silittävät,missä ja niin edelleen! Pöydän päällä, silityslaudalla vai miten. Ja milloin silittävät..heti kun pyykki on kuivaa vai vasta käyttöön otettaessa..vai fiftififti..Ja lakanoistakin riitti asiaa..jos ompelee niihin taskut (en ihan hiffannut tätä) ja nihkeinä laittaa sänkyyn, niin ne siliää siinä..Ja niksejä oli monenmoista. Lakanoiden mankelointi mulla menee jakeluun, mutta oikeesti, silitys????! Kuka perhana (pahoitteluni rumasta kielenkäytöstä) jaksaa silittää metritolkulla LAKANAA?!!! Joka kaiken kukkuraksi lopulta päätyy sänkyyn päällä maattavaksi! Siis eikö riitä jos sen joko mankeloi tai viikkaa vaan siististi. Ei se silloinkaan mikään ryppykasa ole! No, toisilla on aikaa ja motiivia.
Kuten eräätkin siellä totesivat nauttivansa silityksestä. On kuulema terapeuttista. No sitten vaan silitysraudat ja laudat psykologien terapiahuoneisiinkin. Heitetään sohvat ja palikat kaatopaikalle ja tuodaan kasa silitysvälineitä. Minä voin tuoda pyykit.
Mutta yhden asian kuitenkin opin. Että kun petivaatteet (ja muutkin tietenkin) silittää,niin niistä irtoaa vähempi pölyä. Olikohan vaatepölyä nimeltään. Ihan näppärä tieto pölyallergiselle. Mutta en siltikään aijo silittää lakanoitani! Mankeloisin pesutuvassa jos mankeli siellä toimis...Tosin ehkä tekisin sen vain kerran vuodessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti