Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



maanantai 9. elokuuta 2010

Ennen vanhaan

Käytiinpä lauantaina Seurasaaressa. Eli joka ei tiedä mikä paikka se on, niin se on ulkomuseo jonne on tuotu ympäri Suomea vanhoja rakennuksia...Kuten mökkejä,aittoja jne. Erittäin mielenkiintoinen paikka.
Ostimme liput joilla sitten pääsi taloihin sisään.
Mulle käy kaikissa vanhoissa paikoissa niin, että mielikuvitus lähtee laukkaamaan ja sydämen valtaa haikeus. Tuntuu että on syntynyt aivan väärälle vuosisadalle. Minä kuulun sähköttömälle ajalle, vaikka olenkin nettihullu ja mukavuudenhaluinen. Haluaisin liikkua elämäntapanani..pellolla kuokkien tai vastaavaa. En ole teennäisen liikunnan ihailija. Siis tarkoitan tätä nykyaikaa jolloin ihminen joutuu kehittämään liikkumisensa. Tuskin ennen mietittiin illasta että: "Kah! Pitäsköhän lähtä iltalenkille". Ei varmasti kaiken hyötyliikunnan jälkeen mitkään lenkit käyny mielessä!
No mutta niihin mökkelöihin taas..Eli ihastuin erityisesti kahteen asuintaloon. Toinen oli kirkkotalli (jonka tarkoitus oli majoittaa kaukaalta tulleet vieraat)...Alakertaan siis mahtuivat eläimet ja yläkerrassa oli pieni huone. Siis miten näenkään itseni siellä ylhäällä vaatimattomassa pikku kamarissa lyhdyn valossa..Ja alhaalla mun uljas hummani mussuttaisi heinää! Uuuu so romantic!
Toinen suosikki oli kartano. Eli ääripäästä ääripäähän. Aivan ihania huoneita ja kalusteita! Ihania superlyhyitä sänkyjä..Olivat siis päästä vedettäviä. Ei omasta tai toisten päästä...vaan päädystä. Täsmennän jotta ei tule väärinkäsityksiä.

To be continued...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti