Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



keskiviikko 25. elokuuta 2010

Hullun horinoita

No ei tuota BB-juttua voi viimeisimmäksi bloggaukseksi jättää. Sen verran on tälläkin kirjurilla ylpeyttä. Ainoa pikku ropleemi tässä vaan on se, että ei ole muutakaan asiaa.
Olo ei ole mitä parhain...Niskat jumissa ja jostain syystä tuo tuntemus ärsyttää meikäläisen paniikkikeskusta, joka siis vihjailee aivokasvaimista, aivoverenvuodosta...kaikenmoisesta vaarasta. Eli aivokopassa soi ALARM ja minä koitan pysyä rauhallisena vääränhälytyksen soidessa. Toivottavasti väärän.
Google ja lääkärisivut kutkuttais kovasti, mutta olen oppinut pysymään niistä pois. Ainakin silloin kun kyse on omista kehitelmistä. Nimittäin aivan varmasti jos heität googleen että "aivokasvaimen oireet" tulet löytämään itsestäsi näitä oireita vaikka päässä ei olisi koko aivoja missä mitään kasvais. Eli nyt ei auta muu kuin koittaa ottaa relasti ja naputella tätä näppäimistöä...Ja odotella josko se mielikin rauhottuisi.
Mitäpä sitä muuta..Syksy tulee juu. En tykkää. Enkä tykkää talvesta. Enkä niin kovin keväästäkään...vaikka on se parempi kun nuo kaks muuta...Mutta se KESÄ! Ah ihana kesä! Se vaan on nyt takana...seuraavaa saa taas odotella.
Miten haikeaa...Pinkki jättiuimarengaskin lojuu parvekkeella nyt. Ihan yksin. Snif.
Ja eiiiii...kohta täytyy ostaa käsineitä...ja minä kun olen ehkä maailman etevin niiden hukkaamisessa. Ja talvikengät..ja takki..Kylmää, märkää...eiiiiiii!!!!!!
En ymmärrä eskimoita.Miten ihmeessä joku ihminen on joskus edes keksinyt jäädä sinne jään keskelle asumaan??? "Rakennetaampa jäistä iglu ja jäädään tänne"..Ei tsiisus. Miten ne peseytyy? Eikö iglu sula jos siellä on tuli? Täytyy googlettaa iglun rakennetta ja toimintatapaa.
Hetkinen.
Okei..eli vaikka ulkona olisi -45 niin iglussa voi olla jopa +16 astetta..ja tämä pelkästään asukkaiden ruumiinlämmöstä tuottamaa. +16 on silti liian viileää meikäläiselle..Saatika tuo -45!!! Siinähän jäätyy jo silmämunat päähän kun erehtyy kurkistamaan ulos. Missäköhän iglussa käydään tarpeilla? Vai joutuuko sille keikalle ulos pakkaseen? Siinähän jäätyy....Ja mites löydät sinne sovitulle jätöspaikalle silmämunat jäätyneinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti