Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Dreams dreams dreams

Voihan räkä..Päivä on valunut täysin hukkaan. Ainut asia minkä olen saanut aikaiseksi on ruoanlaitto..Eli en siivonnut ja järjestellyt lasten vaatekaappeja. Mikä siis oli aamusta lähtien aikomus. Kello on jo puoli kahdeksan...Ehtishän tuota pesukoneen napata päälle ja vähän järjestellä. Toisaalta kun tällä linjalla on menty näinkin pitkälle niin mitä sitä hyväksi todettua muuttamaan. Ja huomennahan on päivä uus jos Luoja suo ;)
Sitten pohdintoihin..Mietin tuossa että kun eilen kivahdin tytölle ison lautasen ottamista esille,kun pienempikin olis riittänyt. Niin toisaalta mitä sitten? Mitä se lautasen koko siinä tiskimäärässä vaikuttaa? Ei yhtikäs mitään. Jos haluat syödä herneen isolta lautaselta niin syö. Kummista asioista sitä ihminen nipottaakin.

Sellaista tuli myös pähkäiltyä, että mitäköhän mieltä tuo puoliso olisi siitä jos menisin ja tilaisin kaiken sen Hello Kitty-kaman mitä tänään katselin..Ois suihkuverhoo,kylppärin mattoo...Mä haluaisin Hello Kitty vessan!!! En kehtaa makkaria ihan sisustaa semmoseks,muuten saisin olla siellä yksin (tai sitten lapset tietysti valtais sen)...
Tai miten olis koko talo H.Kitty-tyyliin?! Jos musta koskaan tulee miljonääri niin rakennutan Hello Kitty-kesämökin. Siellä on pakko pukeutua pastelliväreihin ja ei koskaan sais olla kiukkunen. Kaikki olis vaan niin hempeetä ja söpöä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti