Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



perjantai 29. lokakuuta 2010

Lisämateriaalia X-file:siin

Eli kuten olen aikaisemmin paljastanut, meille muuttaa ensiviikon loppupuolella se venäjän kääpiöhamsteri...Nyt on vaan niin että meille muuttaa myös ensi viikon torstaina kaksi vesiliskoakin. Hehe. Eläinkauppa on ne myynyt tuliliskoina, mutta nykyinen omistaja sanoi että eivät niitä ole. Hän on tullut tulokseen että olisivat mahdollisesti ruskomelahäntiä...Mutta omien tutkintojen perusteella saattaisivat olla kiinan kääpiötulihäntiä. No jokatapauksessa kaksi aivan mahtavaa veijaria pääsee meidän olkkariin asumaan. Mukaan saan 100 litrasen akvaarion (luulen että ois 100l) kaikkineen tarvikkeineen..ja asukkaineen ofcourse. Ja ILMASEKS! Nykyinen omistaja luopuu näistä kahdesta ajanpuutteen vuoksi. Heille jää vielä toiseen terraarioon/akvaarioon näitä samoja..ja omistavat kilppareita,käärmeen jne...Joten ymmärrän hyvin että puuhaa riittää.
Näiden yksilöiden sukupuolesta ei ole varmaa tietoa..Omistaja veikkasi että saattaisivat olla uros ja naaras..Joten nimesin ne sitten heti meiksi. Siis toinen on minun niminen ja toinen miehen niminen. Tällä kunnianosoituksella oletan että isäntä sulaa ja toivottaa pikkuiset tervetulleeksi.
Miten sitten erotan tyypit toisistaan? No siten että toisella on yksi takaraaja "surkastunut",.Ilmeisesti vaurioitunut poikasena...Mutta ihan terve kaveri muuten. Ja tämä on se mun niminen sitten. Ja se "normaali" on sitten mieheni niminen. En kehdannut toisinpäinkään nimetä...Ja sitäpaitsi omistaja arveli "raajarikon" olevan se naaras.
Siis olen niin innoissani!!! Mä nimittäin ennen hamsterikauppoja luin tuliliskoista ja vaikuttivat sopivilta ja mukavilta lemmikeiltä. Ja terraariotahan voi sisustaa sitten niille liskoille..Siis mahtavaa!! Tosin mä en ole aivan vakuuttunut tuleeko mies olemaan yhtä haltioissaan...On nimittäin aina vähän ihmetellyt miten joku haluaa kotiinsa liskoja. No, parasta totutella uuteen kaimaansa vaan. Ja siihen että meidän pakastimessa on pakastettuja surviaisentoukkia pian.

5 kommenttia:

  1. iman! ei ei ei hamsterit on viela sopoja googletin sun 'ihanuudet 'jaiks scary!

    VastaaPoista
  2. heheheh niillä on oikeesti söpö naama :D Mä otan sitten kuvia kun saan ne :) Ja ne on ihan pieniä..Mäkään en ois tykänny jos oisin kuvista vaan nähnyt..Livenä ne oli kivoja. Käppäili pohjalla,välillä ui..roikku kasveissa..kiipeili lasissa jne. Ja törmäili toisiinsa. Ne oli hassuja :)

    VastaaPoista
  3. Liskot on ihania ja hamsut kanssa.. :) Hämähäkkiä tms yli 4 raajaista en meille huolis, enkä mitään, jolla on raajoja vähemmän kuin kaksi...

    Sun mies parkaa, mikä ylläri sitä odottaa.. Mun ukko sano, et jos jostain syystä tänne eksyisi, ihan miten hyvästä syystä tahansa, ylimääräinen kissanpentu esim.. (voihan niitä tulla postissa, eikö???) niin kissa voi jäädä, mut mies lähtee.. Musta ihan kohtuutonta.. meil on kuitenkin vasta 3 kissaa...

    VastaaPoista
  4. Juu en mäkään syty yli neli raajaisille...hämikset on karseita..enkä oikein ole ihastunut raajattomiinkaan..esim. käärmeisiin.

    Mäkin vähän säälittelin mielessäni ukkokultaa, mutta sitten totesin että saa olla vaan onnellinen kun sillä on tämmönen yllätysten nainen vaimona.

    VastaaPoista
  5. Se muuten saattaa kasvaa se raaja vielä takaisin, liskoilla on regeneraatiokyky, eli siis jos kinttu häviää se kasvaa uudelleen. *e

    VastaaPoista