Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Suunnitelmia

Aivan mahtavaa! Olen niin innoissani siitä pikku pojasta jonka ensi viikolla käyn noutamassa insha'allah!!! Olen googletellut hoitamisesta sun muusta..ja nyt päädyin tarvikepuolelle. Siis mitä ihania mökkejä ja koloja pikkujyrsijöille myydäänkään..Ja vielä ihanempia kiipeilytelineitä,siltoja,tikkaita,keinuja...Ihan kuulkaas vaikka mitä!!! Mutta mitään en uskalla vielä tilata kun täytyy nähdä käytännössä miten tilava asunto pikkuisella sitten onkaan. Mutta jahka pääsen vauhtiin tulee meidän rakkaalla lemmikillä olemaan virikkeitä kyllästymiseen asti! Toivottavasti onnistun valitsemaan juuri sellaisen vilkkaan yksilön joka kaipaakin virikkeitä, enkä laiskimusta joka vain syö ja pikkasen puuhastelee. Eli tässä tapauksessa lemmikki EI saisi muistuttaa omistajaansa!
Luin talvikoista että niitä on kolmea eri luonnetyyppiä. On ns. normaaliluontoinen..eli joka liikkuu,rakentaa jne normaalisti..sitten on laiskimus joka syö,nukkuu ja vähän rakentelee...ja lihoo (ja oikeasti silloin se tulisi laittaa dietille!!! Ei tämmöstä meille!)...Ja sitten on ns.ADHD-talvikko joka lekkuu ja riehuu jatkuvalla syötöllä,nuolee mahdollisesti yhtä häkin kulmaseinää,silppuaa hullunlailla silputtavat tavarat...Mutta kuulema rauhoittuu iän myötä. Ja nämä yksilöt ovat sitten useinmiten hoikkia vaikka söisivätkin normaalisti.
Toivon että meille osuisi se ns.normaali tai "ADHD".. Tosin tästä poikueesta löytyy ainakin yksi pullukka..Näin veljeslauman..Heitä oli viisi. Taisin kyllä nähdä sen villeimmänkin. Kun muut nökötti vierekkäin mökissään niin yksi heistä hillui pitkin kopperoa. Eli strategiani on valita se joka painelee pitkinpoikin tai sitten sellainen "ei-pullukka"..Sen paino-ongelmaisen jätän suosiolla muiden ostettavaksi. Vaikka se olikin ehkä suloisin. Mulla ei ole kapasiteettia hoidella kenenkään muun paino-ongelmia kun en kykene edes omaa painoani hallitsemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti