Tervetuloa

Tervetuloa ehkäpä ärsyyntymäänkin ajatuksistani!



tiistai 26. lokakuuta 2010

X-files

Jaan teidän kanssa nyt huippusalaista tietoa. Salaista kunnes operaatio JSKMH on suoritettu. JSKMH tarkoittaa "Jyrsijän salakuljetus miehen huomaamatta". Eli ensi viikon loppupuolella meidän kotiin muuttaa venäjän kääpiöhamsteri, mutta sitähän talon isännälle ei kerrota. Olen jo käynyt varaamassa meille pienen pojan. Häkki&tarvikkeet on tilauksessa eläinkaupaan joten siksi tuo ajankohta. Muuten söpöliini olisi täällä jo!
Elikkä kun mies on lähtenyt töihin, käyn kaverin avustuksella hakemassa Qahtaanin (tämä on luultavasti tuleva pikkuherran nimi) ja roudaan sen tänne. Illalla sitten kun armaani saapuu töistä, ollaankin täällä lemmikin kanssa vastassa.
Mä kyllä jo kuulen korvissani sen sanat "enkö mä sanonu ettei tänne oteta mitään eläintä?!" ja "nyt kyllä palautat sen"..Sitten mä näen itseni ilkikurinen virne naamallani sanomassa että "sorryyyyy daaarling..ei voi palauttaa..Mutta dont worry, ne ei oo kamalan pitkä ikäisiä" :D Tuo lyhyt ikäisyys on se mun toivon kipinä ja lepytyslausahdus. Kyllähän sitä on raavaankin miehen hellyttävä kun reppana pikkuinen karvapallero napittaa tummilla silmillään ja kun tietää ettei se raasu edes montaa vuotta elä. Nyyhkis.
Ja mikälisikäli huonosti käy että tämä kolahtaakin johonkin alkukantaiseen miehisyysjuttuun ja luvassa on nyrpeää naamaa..niin viimeistään aamulla kun lapsukaiset ylpeänä esittelee lemmikkiään niin sulaa. Näin sen on mentävä. Bloggaan sitten miten kävi ;)

4 kommenttia:

  1. jäädään odottamaan! =)

    VastaaPoista
  2. Lol, mieleeni palautuu muistoja... meille tuli kaksi gerbiiliä juuri tuolla samalla menetelmällä. Äiti tuli töistä kotiin, ja ilme oli aika yllättynyt, kun näki yläätyksen, joka oltiin isän kanssa järkätty.:D onnea ja menestystä valitsemallasi tiellä! :))

    VastaaPoista
  3. Meinasin ehdottaa, mutten uskaltanut tulla osalliseksi..

    Jos mäkättää niin onhan teitä 5 femalea talossa, kai te nyt yhden ainoan miehen taltutatte! :D

    VastaaPoista